Situació límit al Bellvitge: les retallades destrueixen el nostre sistema sanitari.

Situació límit al Bellvitge: les retallades destrueixen el nostre sistema sanitari.

Les polítiques neoliberals de CiU contra el sector públic català té greus conseqüències sobre el nostre sistema sanitari, fa anys considerat com el millor d’Europa.

 Las retallades, la falta de recursos materials i de personal fan que urgències doni un servei pèssim: llargues cues, gent esperant en cadires de plàstic i falta de llits a l´hospital. Els treballadors es reuneixen amb els veïns a Bellvitge tots els divendres a la una del migdia per tractar i coordinar-se sobre possibles solucions. Montse Costiela, responsable de Recursos Humans, i el director de l’hospital, Alfredo, són part del problema.

Segons hem sabut ara és necessaria la presència dels Mossos a l´hospital, el que indica la gravetat de la situació. SOM Catalans està fent un seguiment de la situació, per denunciar tot el que està succeint a Bellvitge. Hem aconseguit aquestes reveladores fotos que ara fem públiques. Amb això volem fer una denúncia a la lògica neoliberal de les retallades. La societat catalana exigeix i necessita un sector públic fort que garanteixi els nostres drets col∙lectius.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.