Solucions per anar-se’n en orris.

Solucions per anar-se’n en orris.

Les dinàmiques que podem veure, i no solament amb el tema de la seguretat, sinó també amb educació i altres àrees, són aquestes: com més diners s’implementen a l’àrea corresponent, pitjor va la cosa.
Com és això?, una explicació exhaustiva del fenomen tindria molt més abast del que permet aquest mitjà, però de manera resumida direm el següent: les bases sobre les quals s’edifiquen les polítiques de la seguretat (insistim, també d’altres àrees del país com l’educació, la pagesia/ramaderia, etc.) fallen de base perquè se sustenten sobre premisses ideològiques i polítiques inamovibles de tipus progressista-lineral-bonista (no importa, només a escala de matís, el partit al govern) amb tot el que això comporta.

L’augment de pressupostos, mitjans i fins i tot segons com, de personal, no fan sinó aprofundir en les mateixes polítiques, i per això en lloc de solucionar i redreçar el problema, acostumen, gairebé sempre a empitjorar-lo.
Exemples?, els podem trobar amb una mica d’hemoteca, no és pas gaire difícil.

Així doncs, de l’augment de diners pel departament d’interior que aniran a la policia i els bombers només podem esperar més delinqüència i més incendis, és increïble, sí, però podeu pujar-hi de peus que serà així.
Naturalment d’això no en tenen pas la culpa ni els bombers ni els policies de carrer, els caps ja seria un altre tema. Un aclariment gairebé innecessari, però que malgrat tot hem volgut “fer constar”.

En el fons és ben fàcil d’entendre, gairebé de sentit comú, diríem.

https://www.ara.cat/especials/interior-aposta-historica-reforcar-seguretat-publica-catalana_1_4665550.html?utm_medium=social&utm_campaign=hootsuite&utm_source=facebook&fbclid=IwAR1XKd-8iZAUMOGILKfDiuyI0L1T9_QEAfjw-KIadBqOUNGgb_wB2Vpa9G8

No hi ha comentaris

Publica un comentari