SOM al diari “Público”

SOM al diari “Público”

 

El rotatiu madrileny Público va publicar ahir una article sobre els nous partits registrats enguany, en el que dedica gran part del mateix a la nostra formació SOM catalans.

Recull fidelment les declaracions de la nostra presidenta Ester Gallego– des d’aquí volem fer arribar el nostre agraïment al periodista pel seu rigor profesional- en les que queden perfectament clares les nostres posicions a favor de la independència de Catalunya i en contra del tsunami migratori que pateix el nostre país, com s’indica en aquest article, són les mateixes posicions que mantenen partits europeus com la Lega Nord o el Vlaams Belang a Flandes. Ens pemetem assenyalar que el qualificatiu “ultraderechista” ni ens defineix ni ens identifiquem amb ell, i creiem que el periodisme hauria de fer una reflexió sobre l’ús d’una etiqueta que ja no vol dir res i que es fa servir per qualificar realitats antitètiques entre sí.

Estem segurs de que aquesta serà la primera d’una llarga llista d’aparicions a la premsa del nostre partit que en poques setmanes d’existència ja ha despertat un gran interès.

http://www.publico.es/politica/519772/boom-electoral-nacen-64-partidos-en-cuatro-meses

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.