SOM Catalans a la capital del Bages.

SOM Catalans a la capital del Bages.

Aquest matí a Manresa, el nostre acte s’ha hagut de desenvolupar en antidemocràtiques circumstàncies i envoltats de diversos cordons de contra manifestants i policia.

El motiu? l’arribada d’entre 40 i 50 energúmens de UCFR que aprofitant-se covardament de la seva gran majoria (en igualtat de forces no tenen pebrots, sigui dit amb perdó per l’expressió) amb empentes, algun intent d’agressió i forces insults (en castellà per cert) ens han obligat a parar l’activitat.

En el batibull que hem tingut abans de l’arribada de la policia, com lladres que són, han robat una de les pancartes, amb el lema “Prou islamització”, que teníem.

Els membres de SOM hem estat durant tot el temps de l’acte en el nostre lloc, malgrat les amenaces dels violents perquè marxéssim.

“La guàrdia de la porra” gratuïta del sistema continua funcionant…. Disposa d’eixelebrats (tant embrutits de cervell com d’aparença) com aquests, que són l’eina dels immigracionistes-islamitzadors i els globalitzadors per combatre les reivindicacions de gent que està farta de ser envaïda, assaltada i menyspreada a la seva pròpia terra.

Tornarem a Manresa, i amb el nombre de militants i la presència física necessària per assegurar la normalitat del nostre acte.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.