SOM Catalans a la Diada 2014.

SOM Catalans a la Diada 2014.

SOM Catalans va participar activament en el dia de la festa nacional de Catalunya, una jornada de celebració i reivindicació popular, que es va convertir en històrica pel nivell d’implicació del poble català en la defensa del nostre dret col·lectiu a decidir.
SOM Catalans va prendre part en l’ofrena floral a Rafael Casanova, sent la nostra comitiva una de les més aplaudides en el moment de dipositar el ram de flors. La nostra pancarta “1714 Països Catalans ocupats, mai derrotats” va ser repetidament ovacionada i fotografiada, i la nostra presidenta, Ester Gallego, va ser entrevistada per les notícies de la cadena francesa France 3.

La Jornada es va completar amb la gran manifestació de la tarda, que és i s’ha d’entendre com una exigència als polítics catalans per complir les seves promeses. El poble català no perdonarà covardies ni mentides.

Hem d’assenyalar la gran acollida i el gran nombre de persones que ens han donat suport i contactat durant aquests últims dies. Ara queda la feina de seguir construint l’alternativa identitària i independentista que SOM.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.