SOM catalans a la Monumental.

SOM catalans a la Monumental.

Ahir, divendres vam celebrar l’acte previst enfront de la porta principal de la plaça monumental, per a dir NO als toreros i a la mesquita.

Oferim, per als que no van poder assistir, una selecció del parlament de la nostra presidenta Ester Gallego:

“Catalanes i catalans, moltes gràcies per acudir a la convocatòria de SOM Catalans per dir no a una doble imposició.
Per dir no a la sentència del Tribunal Constitucional, que és un nou atropellament polític al poble català, obligant-nos a legalitzar a Catalunya la tortura animal, el que ells anomenen la seva “festa nacional”, que ni és festa, ni té res a veure amb la nostra nació, la nació catalana.
Catalunya és una nació respectuosa amb els animals i sensible al seu patiment. Imposar-nos sagnants matances de toros envoltades de crueltat, és no només un atac a les decisions polítiques preses pel nostre Parlament, és també un atac a la nostra sensibilitat col·lectiva.
No, no volem que la Monumental es faci cap “corrida de toros” més. Però també som clars i rotunds, ens oposem totalment a què aquesta plaça es converteixi en la nova gran mesquita de Barcelona, com vol la pseudo-progre Ada Colau, amb la col·laboració de Podem, ERC i tots els progres multiculturalistes, disposats que les dictadures del Golf financin una gran mesquita a Barcelona amb petro-dòlars tacats de sang.
Catalans i catalanes, l’islamisme és també contrari a la nostra forma d’entendre el món. El lloc de l’Islam és el sud de la Mediterrània i no la nostra Catalunya que nosaltres volem lliure i catalana, la nostra terra no és lloc per radicalismes religiosos, predicadors de la gihad, dones tapades amb vels ni discriminacions sexistes.

Per això diem a La Monumental ni toros ni mesquites!!
Catalunya catalana, ni espanyola ni islamitzada!!
Per la identitat de Catalunya!!
Per la independència de Catalunya!!
Uneix-te a SOM Catalans, la veu dels nacionalistes catalans!!”

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.