SOM CATALANS a l’homenatge a Heribert Barrera.

SOM CATALANS a l’homenatge a Heribert Barrera.

El passat divendres 28 d’agost vam participar en l’homenatge a Heribert Barrera, organitzat pel Moviment Identitari Català.

Durant el mateix es van pronunciar diversos discursos de memòria i reivindicació cap al gran patriota català, avui oblidat per una classe política covarda i anti-nacionalista.

L’acte va tenir lloc al Fossar de les Moreres, un lloc on no s’enterra a traïdors, i on els Mas, Junqueras i companyia no són benvinguts.

 A continuació reproduïm el discurs pronunciat per Carles Morillo Urgellès, coordinador de SOM CATALANS a Osona.

 HERIBERT BARRERA TENIA RAÓ

Bon dia

Vinc en nom del meu partit SOM Catalans, a aquest valent acte organitzat pel Moviment Identitari Català, un acte valent i compromès en memòria d’un dels millors -si no el millor- polític català dels últims temps, un heroi de la nostra nació, una figura del pensament nacionalista català.

Però que avui s’ha convertit en un personatge incòmode per a aquest pseudonacionalisme català que ha abandonat qualsevol noció de poble català, d’identitat catalana, d’arrelament per passar a adorar de forma sumisa i absurda a això que ells anomenen “nou catalans” i que no són ni nous, ni de bon tros catalans.

Heribert Barrerra ha estat ignorat pel seu propi partit, per aquesta ERC que ha traït als seus ideals, ha traït al seu llegat i ha traït a Catalunya.

Però ignorat no vol dir que els catalans hàgim oblidat la seva figura. Perquè avui el seu missatge és més actual que mai. Només cal recordar alguna cita seva:

“És una il·lusió sense fonament creure que vaig poder desenvolupar la cultura catalana amb l’ajuda dels magribins que parlen castellà, no té sentit. Dir això és una il·lusió aberrant, per justificar una cosa que és injustificable des del punt de vista racional “.

“Dir que Catalunya ha estat una terra de pas és absolutament exagerat i només serveix per donar arguments als anti-catalans”.

“Qui es trobi aquí en situació il·legal, ha de ser expulsat immediatament, sense cap retard burocràtic i sense intervenció judicial. Qui es trobi aquí en situació regular sense haver adquirit la nacionalitat i cometi un delicte ha de ser expulsat (…) Aquest discurs no és políticament correcte, però caldrà aplicar-lo molt aviat.”

Per això avui, aquí, els identitaris catalans li retem el merescut homenatge i acusem a tots els que l’han oblidat traicionant al nostre poble.

Heribert Barrera un dels nostres.

Visca Catalunya lliure i catalana.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.