SOM CATALANS AL PARLAMENT EUROPEU D’ESTRASBURG.

SOM CATALANS AL PARLAMENT EUROPEU D’ESTRASBURG.

Els passats dies 11 i 12 de desembre, una àmplia delegació de SOM Catalans, encapçalada per la seva presidenta Ester Gallego i el secretari de relacions, Enric Ravello, va viatjar al Parlament europeu d’Estrasburg amb la invitació de l’eurodiputat Gerolf Annemans del Vlaams Belang. La visita va estar organitzada per la nostra amiga i antiga diputada flamenca, Hilde de Lobel.

Durant la recepció al Parlament vam poder assistir a una sessió ordinària d’aquest, després de la qual vam tenir una presentació oficial a una de les seves sales. Posteriorment vam rebre les paraules de benvinguda i de solidaritat amb la causa catalana del membre del Vlaams Belang, Dimitri Hoegaerts, per a continuació tenir una reunió amb Gerolf Annemans i l’eurodiputat de la Lega Nord, Mario Borghezio, en la qual es va parlar de la situació actual catalana, dels futurs escenaris, i del suport dels dos partits a SOM Catalans, com a única opció realment nacionalista i identitària. Aquest suport es concretarà en diverses participacions en actes que el nostre partit organitzarà a Catalunya el pròxim 2018.

A la nit, vam ser convidats a un típic sopar alsacià, en què van participar els esmentats membres del Vlaams Belang, i a la qual va assistir Fabrice Lauffenberger, del moviment identitari alsacià Alsace d’Abord, qui també es va solidaritzar amb la causa catalana.
El viatge va acabar amb una visita turística a la ciutat d’Estrasburg i un sopar d’honor a la propera Gengenbach (Alemanya).

Amb aquest viatge SOM Catalans torna a demostrar que és el partit català amb millors relacions europees i anuncia la participació en importants actes i reunions durant el proper any.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.