SOM CATALANS DAVANT LA COMPAREIXENÇA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA.

SOM CATALANS DAVANT LA COMPAREIXENÇA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA.

SOM Catalans qualifica de fracàs polític la compareixença del President de la Generalitat, Quim Torra, amb la que sembla que vol tancar una legislatura sense assolir cap dels objectius que ell mateix va anunciar al seu començament.

SOM Catalans recorda que Torra va afirmar que l’objectiu principal d’aquesta legislatura era implementar el “mandat del 1 d’octubre”. No s’ha fet ni un pas en aquest sentit; per contra, durant aquests dos anys, els tres grups parlamentaris autoqualificats com a “independentistes” s’han limitat a acceptar, una rere l’altra, les imposicions i el marc legal que suposadament pretenien trencar.

SOM Catalans constata, en conseqüència, que l’anomenat processisme ha mort políticament i que no hi ha cap voluntat d’aconseguir la independència, només una lluita per la gestió del poder autonòmic entre l’oligarquia processista.

SOM Catalans acusa els partits de govern de desprestigiar el Parlament català, fent-li aprovar uns pressupostos just abans d’unes eleccions, quan el sentit de l’aprovació d’uns pressupostos és precisament el contrari.

SOM Catalans considera una falta de responsabilitat política anunciar unes eleccions sense concretar la seva data de celebració.

SOM Catalans afirma que aquest tipus d’actuacions desprestigien la política catalana i fan perdre serietat a les nostres institucions dins i fora de país.

SOM Catalans esperarà fins a l’anunci de la data de celebració dels comicis, per emetre un nou comunicat.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.