SOM CATALANS DAVANT LA DETENCIÓ DE CARLES PUIGDEMONT.

SOM CATALANS DAVANT LA DETENCIÓ DE CARLES PUIGDEMONT.

La detenció d’ahir de Carles Puigdemont a Alemanya, és un nou episodi de la crònica repressió espanyola contra les institucions catalanes i la voluntat d’aquest poble. Una constant durant els últims 300 anys, clara demostració que l’objectiu real de Madrid busca la submissió i la negació del poble català.

No per menys condemnable, la detenció no deixa d’entrar dins del que es preveia després de l’activació de l’euroordre de detenció pel jutge Llanera. Ara són moments crucials, en què el Parlament i la classe política catalana ha de demostrar definitivament que el procés a la independència era una cosa seriosa, pensada, meditada i amb un rigorós pla per assolir els objectius, o si pel contrari, va ser una constant improvisació basada en la més pura fantasia. Aquests dies el Parlament haurà de prendre decisions clares, o -com han fet tots els detinguts fins ara- retractar-se de totes les promeses a aquest poble, i apostar per una sortida autonòmica, és a dir tornar al mateix estat de quan es va iniciar el procés.

Volem recordar que una vegada més, els nostres amics de la Lega i del Vlaams Belang, són els que segueixen donant suport de forma rotunda a les llibertats d’aquest poble.
Una cosa que cap institució catalana, ha tingut l’amabilitat de respondre. És més, els ha insultat com “xenòfobs” sempre que hi ha hagut ocasió. Evidentment amb aquesta visió de la política internacional, aquesta classe política no fa més que aïllar i desaprofitar els suports que Catalunya té i podria tenir.

Estarem molt atents a l’evolució dels esdeveniments en els pròxims dies.

SOM catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.