SOM Catalans en lluita per tots els Països Catalans.

SOM Catalans en lluita per tots els Països Catalans.

La nostra formació denuncia el pseudo-nacionalisme semi-català que ha fet de la renúncia de la unitat i la identitat del nostre poble la seva definició ideològica.

SOM Catalans denúncia aquest micro-nacionalisme autonomista, i afirma que la defensa identitària de Catalunya, implica la defensa de tot el nostre poble des de Sales a Guardamar.

SOM Catalans denuncia que el micro-nacionalisme autonomista estarà sempre en submissió als poders espanyols, i que només des de la defensa de la totalitat de la nostra nació es pot proposar la creació d’un Estat català, identitàriament complet i geopolíticament viable.

SOM Catalans ja ha iniciat campanya en diverses localitats dels Països Catalans. A la Diada de l’11 de setembre, recordem que van ser tots els Països Catalans els que van ser ocupats per les tropes borbòniques i incorporats a la Corona d’Espanya “per dret de conquesta”.

SOM Catalans anuncia noves campanyes en reivindicació de la unitat de la nostra nació i de la defensa del nostre passat de lluita, per al proper 9 d’octubre, data en què Jaume I el Conqueridor allibera a València de la presència islàmica i funda un nou Regne per als catalans que s’hi van instal·lar i que van portar la nostra identitat i la nostra llengua a l’actual País Valencià.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.