SOM: EL CATALANISME QUE DIU NO A LA IMMIGRACIÓ.

SOM: EL CATALANISME QUE DIU NO A LA IMMIGRACIÓ.

El passat cap de setmana el partit catalanòfob VOX a Barcelona, ​​de les 1.000 persones probablement moltes vindrien des de fora de Barcelona.

VOX competiria pel vot anti-català amb C ‘s, en aquest sentit no em preocupa gens. El que sí que ens preocupa és que aquests jacobins plens d’odi a la identitat catalana, pretenguin presentar-se amb un programa anti-immigració.

Aquí la cosa és clara, els espanyols ja han articulat la seva opció crítica amb la immigració, si els catalans no ho fem, deixarem aquest tema vital que preocupa profundament a una gran part del nostre poble en mans de l’espanyolisme. Així que el que cal fer és comprometre’s i col·laborar perquè SOM Catalans, sigui una força política important que aporta la solució que necessita Catalunya per aturar a la immigració i la islamització. Els espanyols han pogut, nosaltres també podem … llevat que es prefereixi seguir votant als partits que volen liquidar la nostra identitat i obrir les portes al tsunami migratori: JXC, ERC, CUP, etc.

Enric Ravello Barber
Aquesta és una de les grans claus polítiques de Catalunya en els dos pròxims anys.

Defensa el teu país.
Sense complexos.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.