SOM un poble i la nostra terra s’anomena Catalunya.

SOM un poble i la nostra terra s’anomena Catalunya.

El mantra multicultural i autodestructiu “Catalunya ha estat sempre terra d’acollida” a més de fals, és una manipulació fatalista amb tints psicològicament foscos; la terra de Catalunya no té voluntat política, les terres no tenen pensament, ni voluntat, ni decideixen res, ni són subjectes polítics.

El subjecte polític i la voluntat històrica política són pròpies dels POBLES (en aquest cas el poble català), actors amb consciència de si mateixos (no com la terra que no la té).

I per deixar clar el que “ha estat sempre el poble català en la història” només cal recordar que precisament naixem amb tal en un enfrontament total i absolut contra els musulmans presents en aquesta terra.

Una terra que només es dirà i serà Catalunya en la mesura que el procés de conquestes bèl·liques i expulsions de la població preexistent per part del nostre poble, avança cap al sud (fins a Guardamar del Segura per ser més clars). Aquest mateix poble català que no “va acollir” a ningú durant els segles següents, fins que la dictadura Franquista va començar a enviar contingents espanyols cap aquí.

Això és la història, allò altre són deliris psicològicament dubtosos.

Enric Ravello.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.