Suports des d’Europa … Els de veritat.

Suports des d’Europa … Els de veritat.

Per molt que rebenti al “Boletin Oficial del Pais” no pot obviar qui dóna suport, qui són de fet els únics que donen suport clar a Catalunya, al parlament europeu.

“El País” amb tota mala fe, desqualificacions i manipulacions informatives incloses, barreja a més a més partits euroescèptics amb altres que no ho són en el sentit més habitual del terme. També s’oblida, casualitat (?), de mencionar a la #LEGANORD, que també dóna suport incondicional a la independència de Catalunya i va enviar, el dia 1 d’octubre, un representant de la vàlua i experiència com és l’eurodiputat #Mario Borghezio.
Concretem, són partits que (excepte Wilders que és més liberal) estan contra la UE i el que avui representa, globalització-mundialització, immigracionisme, liberalisme i submissió als lobbys que mitjançant els comissariats tenen un poder i una influència desmesurada a la UE. Tanmateix són partits, uns més que altres (l’excepció aquí és l’UKIP anglès) profundament europeistes i identitaris, justament per això partidaris d’una Europa unida però no des de les bases “estatalistes” sinó des d’una més ferma i real, la dels pobles.

Bé faria el govern català en deixar-se de bonismes, actituds políticament correctes i de trucar insistentment i malaltissament a la porta de la UE, que no li respondrà, i més enllà d’ideologies, acostar-se a qui realment li dóna, i està disposat mantenir-lo, suport internacional, sigui d’on sigui.

https://politica.elpais.com/…/actual…/1507042853_327009.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.