Tàctiques de comuns i cupaires.

Tàctiques de comuns i cupaires.

De la utilització dels recursos del sistema per fer-se propaganda, una tàctica comunista de sempre que comuns i cupaires, utilitzen a discreció.

Aquesta és la conclusió obligada enfront d’aquestes abundants, estranyes i repetitives denúncies que de manera quasi robòtica, escoltem sempre en boca de comuns i cupaires.

La insòlita agressió sexual nocturna a la regidora cupaire Maria Rovira (http://www.ara.cat/…/CUP-Maria-Rovira-denuncia-agressio_0_1…) quan tornava a casa seva, de fet si llegiu la notícia, ja se li veu el llautó, tot plegat fa tuf de propaganda, i acaba sense detinguts ni autor conegut.

Les denúncies d’agressions xenòfobes a dojo, com les de la senyora aquesta, sempre sense detinguts ni resultats, tot plegat per què?
Són denúncies genèriques sense dades (o amb molt poques i d’una ambigüitat suprema, naturalment) de cap tipus que permetin a la policia fer la seva feina, i són així perquè aclaparadorament es tracta de denúncies falses, fetes i tramitades únicament amb la intenció d’utilitzar-les com a pamflet ideològic i del mateix partit, tot amb la connivència i complicitat dels mitjans multis, TV3 a la capçalera.

Aquesta és la realitat, ella, ho sap… Nosaltres també.

http://politica.e-noticies.cat/insults-xenofobs-a-la-regidora-musulmana-de-la-cup-107812.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.