Tarragona acollirà 13 “pseudo-refugiats” d’Eritrea.

Tarragona acollirà 13 “pseudo-refugiats” d’Eritrea.

13 “pseudo-refugiats” de nacionalitat eritrea arribaran aquest dijous a Tarragona. Tots són homes joves. A més de l’allotjament i de procurar-los alimentació, la coordinació de l’acolliment preveu l’empadronament immediat, el seu accés a la targeta sanitària, l’aprenentatge de l’idioma, assessorament jurídic i, si s’escau, assistència psicològica. La Creu Roja ha habilitat quatre pisos a la ciutat per donar-los refugi.

Anem per parts. En primer lloc es suposava que els refugiats venien de la guerra que s’està desenvolupant a Síria, llavors perquè aquestos 13 homes són d’Eritrea?; per altra banda, la preferència en cas d’acolliment de refugiats no hauria d’ésser per dones i nens principalment? Llavors, perquè són tots homes joves? De cas no estan abandonant el seu país deixant dones i nens en mans de la barbàrie? Qui lluitarà, doncs, a la seva terra?; A més a més, ens sembla desproporcional l’enorme quantitat de recursos públics que s’estan destinant a aquestos homes, tenint molta gent passant gana i ofegada econòmicament a Catalunya.

El bonisme sentimentalista amb la manca de capacitat d’anàlisi de la realitat objectiva ens portaran al desastre més absolut.

Als Països Catalans, primer els catalans.

SOM catalans.

http://cat.elpais.com/cat/2016/05/25/catalunya/1464178878_375881.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.