Terrorisme islamisme, un professor degollat a Conflans Saint Honorine.

Terrorisme islamisme, un professor degollat a Conflans Saint Honorine.

La darrera víctima del terrorisme islamista, no serà pas l’última, ha estat Samuel Paty que era mestre d’escola a Conflans Saint Honorine, al departament Yvelines, una banlieue a prop de París “segrestada” d’immigració musulmana.
El seu “crim”, el fet pel qual va, segons l’islamisme, merèixer la mort?, ensenyar unes caricatures de Mahoma en el context d’una classe sobre llibertat d’expressió.
L’autor, afortunadament mort per la policia, va ser un jove txetxè musulmà, un REFUGIAT i segons la policia NO Hi HAVIA INDICIS DE RADICALITZACIÓ.
–“En el nom d’Al·là el misericordiós, he executat a un dels teus gossos de l’infern que gosà burlar-se de Mahoma”, aquest és part del text, dirigit a Macron, que va deixar escrit l’autor en el seu Twitter (si voleu veure les fotos, cliqueu l’enllaç de la web al final de la publicació) juntament amb una foto del cap de la seva víctima.

Aquest podria ser el resum dels fets, però al darrere hi ha més, molts més.

El professor ja havia estat amenaçat públicament per pares d’alumnes, de fet sembla que un dels detinguts posteriors és un d’ells i també havia rebut amenaces de mort. Per la via sindical ho havia comunicat a la direcció de l’escola que es va fer l’orni i fins i tot alguns dels seus propis col·legues havien fet causa comuna amb els pares musulmans.
L’autor va anar unes hores abans a preguntar pels voltants, fins i tot als alumnes perquè l’assenyalessin, qui era el mestre. Les notícies no ho especifiquen, però si preguntava era perquè no sàvia, i si finalment el va trobar, la deducció lògica és que … Algú li va dir.

…. I mentrestant a Catalunya s’implanta l’ensenyament de l’islam a les escoles i el govern tolera, permet, auspicia i fomenta la islamització del país en nom de la llibertat religiosa. Quants cops haurem de dir-ho?, l’Islam no és una religió, l’Islam és un sistema polític, social, jurídic, econòmic … i religiós que ha vingut a imposar-se, no pas a adaptar-se.
No hi ha encaix, i quan les peces no encaixen …. s’han de treure. Està prou clar?

Publiquen les fotografies, no pas per sensacionalisme, sinó perquè pugueu veure la realitat nua i crua del que fa l’islamisme.

 

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.