Tiroteig al Louvre. Seguim sumant punts.

Tiroteig al Louvre. Seguim sumant punts.

–Un home armat amb un matxet ha intentat entrar aquest divendres al museu del Louvre al crit d'”Al·là és gran”
–L’atac ha tingut lloc al voltant de les 10.00 quan “un atacant que anava armat amb un matxet s’ha precipitat contra els militars”

Una vegada més els mateixos fets repetitius, el mateix sistema, el mateix tarannà, el mateix tipus de ……. fet “aïllat”
Els mutiticulturalistes ens han portat a això, vivim sobre un sembrat de bombes de retard, tard o d’hora ens explotaran.

Mentrestant tenim el país batut per la propaganda dels que “volem més immigrants” i campanyes d’adoctrinament que arriben fins i tot als col·legis.

La integració és un fet aïllat (aquest sí que és un fet aïllat), pregonar-la i vendre-la com un sistema general, vàlid per tothom i sense límit, és una fal·làcia. Només petits contingents de persones amb valors comuns o semblants orígens són assimilables i sempre com a excepció, no quan es tracta de persones que no tenen res a veure amb els nostres valors. La resta és una impossibilitat sociològica, una mentida, que estem començant a pagar.

Tancament de fronteres a la immigració, revisió administrativa i d’antecedents exhaustiva del que hem deixat entrar a casa nostra, expulsió immediata d’il·legals, delinqüents condemnats i aturats que no poden renovar el permís de residència.
Polítiques valentes per temps difícils.

SOM catalans.

http://elmon.cat/…/un-tiroteig-a-paris-obliga-a-desallotjar…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.