Tots són iguals.

Tots són iguals.

Hom mínimament informat ja coneix el paper d’alguns països del golf pèrsic, en el que fa al suport, finançament i cobertura a ISIS…. Que “casualment” aquests països siguin els aliats preferencials dels EUA a la zona ja no ho sap tanta gent, però és així i no cal gaire imaginació per entendre la resta.

Fa uns dies, i relacionat amb la presència del Borbó a la manifestació islamofílica de Barcelona, ha saltat la notícia del viatge d’aquest senyor a l’Aràbia Saudí, un estat, no pas l’únic del golf, al qual Espanya li ven armes a dojo, de fet les vendes s’han multiplicat per 30 entre 2013 i 2016, arribant aquest darrer any 2016 a més de 115 milions d’euros, als que cal sumar també ….
El Gobierno español da por hecha la venta de cinco corbetas a Arabia Saudí por más de 2.000 millones de euros tras la visita que este lunes ha concluido a Riad Felipe VI. La presencia del Rey “ha sido clave” para culminar la mayor exportación de la historia de la industria militar española, (el país, edició del 16 de gener de 2016) i el que no sabem.

Fins aquí res de nou, però heus aquí que la Generalitat, que crítica en principi i de manera lògica aquests tripijocs, resulta que fomenta i auspicia negocis amb aquests mateixos països, a on s’ha vist tanta hipocresia?

I és que al moment de la veritat tots juguen el mateix joc, uns quants titulars de fatxada però continuen fent negocis amb els que financen el terrorisme que colpeja i mata a la seva pròpia gent. Fort però cert.

El bonisme d’aquesta trepa és tant hipòcrita com criminal.

Necessitem un canvi de referents, un canvi polític i social i sobretot un canvi de mentalitat que ens permeti superar, en un país propi, l’economicisme globalitzador.

Necessitem a SOM catalans.

http://politica.e-noticies.cat/la-generalitat-promou-fer-ne…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.