Traducció del discurs de Filip Dewinter. Presentació de SOM Catalans a Sant Feliu de Guíxols.

Traducció del discurs de Filip Dewinter. Presentació de SOM Catalans a Sant Feliu de Guíxols.

Traducció del discurs de Filip Dewinter, diputat dels VLAAMS BELANG el dia de la presentació de SOM Catalans a Sant Feliu de Guíxols.
Tota una declaració de principis.

Estimats amics.

En primer lloc voldria donar les gràcies a SOM Catalans per la invitació. Com a partit nacionalista flamenc, el Vlaams Belang sempre ha donat suport a l’orgull del poble català en la seva lluita per la llibertat. El que ens uneix avui és la nostra lluita comuna per la independència, però també la nostra ambició de preservar la nostra identitat com a nació; per preservar la nostra civilització europea; per preservar la nostra manera occidental de viure.
A causa de la immigració massiva, s’està duent a terme una mena d’acollida hostil a Europa. La intifada islàmica als carrers de les nostres ciutats europees només té un objectiu: la dominació islàmica. Els més de 20 milions de musulmans d’Europa volen que Europa es converteixi en Eurabia. No podem deixar que això passi.

Estimats amics.

La immigració massiva amenaça el nostre estil de vida; els nostres valors i estàndards; El multiculturalisme amenaça la nostra civilització europea.

Estem actuant així perquè som racistes incapaços i perquè ens oposem a la llibertat religiosa?
No! Estem actuant així perquè l’islam no pertany a Europa. Els hàbits, les normes i les lleis d’aquesta religió del desert no encaixen en la nostra cultura i civilització europees.
Per a la majoria de les nostres llibertats i drets europeus moderns, com la llibertat d’expressió, la secularització i l’emancipació de les dones, moltes generacions van lluitar per edats i edats. No volem tornar a l’edat mitjana a causa de l’islam.
L’islam és intolerant, sexista, fals i violent! I si hi ha persones que vulguin voluntàriament ser fidels d’aquesta religió criminal: tenen el dret de fer-ho, poden fer el que vulguin, però als seus propis països, a les seves llars, no al nostre país!

Estimats amics.

Aquest multiculturalisme ha minat la combativitat de la nostra societat europea i occidental; ha buidat els fonaments i llibertats de la nostra civilització; i ha afectat la democràcia i la llibertat d’expressió. La ideologia de la multiculturalitat s’ha convertit en una mena de nova religió amb la igualtat i l’equivalent de les cultures com a primer dogma. El simple fet que ja no ens permeti considerar la nostra pròpia civilització europea com a superior, genera una “distància” amb nosaltres. “Fora-amb-nosaltres” … De fet. El multiculturalisme inculca als europeus un complex de culpabilitat sobre Occident, amb la història del colonialisme, el racisme i la massacre dels jueus, sembla que som la font de tot mal. Segons aquests multiculturalistes, podem alliberar-nos d’aquest “pecat original” obrint les portes d’Europa i d’Occident per a tota mena de pobles del tercer món. Aquesta perillosa i desastrosa opinió posa a la venda tot allò que tenim a Occident. Mentrestant, hem de compartir la nostra prosperitat amb desenes de milions d’immigrants del tercer món, dels quals la majoria no han contribuït a la nostra economia ni a la seguretat social, que són tan paràsits del nostre sistema de seguretat social i s’aprofiten de les adquisicions socials de l’estat del benestar europeu. La immigració massiva s’ha convertit en el cavall de Troia d’una religió i ideologia social que és l’enemic històric original d’Europa: l’islam.

Estimats amics.

L’islam radical ens ha declarat la guerra. No avui, ni ahir, si no aproximadament fa mil quatre-cents anys. Els atacs terroristes islàmics a Europa són simplement un trist clímax, una batalla en una guerra contínua de catorze segles de durada. L’islam està en guerra amb Europa i l’oest lliure. L’islam només executa el que està escrit en l’Alcorà, i segueix l’exemple de Muhammad. Muhammad no era un profeta, sinó un senyor de la guerra que va vèncer i va silenciar als seus enemics amb violència, armes i vessament de sang. L’Alcorà és una “llicència per matar” amb crides poc freqüents per fer guerra contra els dhimi, els no musulmans. L’islam no permet el menor espai d’interpretació de l’Alcorà, un llibre escrit fa mil quatre-cents anys. L’Alcorà és aplicat pels musulmans en sentit literal, perquè és la paraula d’Al·là, i no es plantegen dubtes contra aquestes paraules. Això fa que l’islam sigui una religió que colpeja amb la Il·lustració, el Modernisme i l’Humanisme.

Estimats amics.

L’islam no pertany a Europa, ni ahir, ni avui, i certament no demà. L’islam és diametralment oposat a la nostra moral i valors europeus. L’islam és més que una religió, és en realitat una ideologia política, un ordre social i un sistema jurisdiccional. L’islam és una ideologia política, un ordre social i un sistema jurisdiccional que gairebé no ha sofert cap canvi des de l’època medieval. Tolerar, reconèixer i finançar islam a Europa, és tirar totes les adquisicions i llibertats europees i tornar als dies més foscos de l’Edat Mitjana. Hi ha moltes maneres en què es revela la islamització permanent d’Europa. No només hem de donar suport als principis fonamentals de la societat europea, sinó que també ens trobem davant d’una bomba de temps demogràfica. Va ser el president algerià Huari Bumedian qui va dir: “Un dia, milions d’homes abandonaran l’hemisferi sud per anar cap a l’hemisferi nord, i no aniran com amics, perquè vindran a conquerir-los i ho faran amb els seus fills. Els ventres de les nostres dones ens donaran la victòria”. De fet, actualment, Europa compta amb fins a 50 milions de musulmans, mentre que només hi vivien 50.000 fa un segle. L’islam ha passat a ser la segona religió més gran d’Europa i, en vint anys, ciutats com Marsella, Malmö, Brussel·les i Birmingham tindran una majoria d’habitants musulmans. Les dones musulmanes de mitjana donen a llum de 3 a 4 fills, mentre que les dones europees natives a penes arriben a una mitjana d’un 1,37. El poder dels nombres és un avantatge de l’islam. La població europea és conscient d’això i és capaç d’observar-ho diàriament. Els europeus ja hem tingut prou burques, xadors, hijabs i caftans, de la matança “ritual” dels animals, de l’allunyament de les mesquites, de les escoles de l’Alcorà i els minarets, dels escrits àrabs i turcs a l’autobús i el tramvia, dels aliments halal a les carnisseries i botigues, del flux interminable de sospirs i demandes de l’islam a causa de la “tolerància multicultural” i l’anomenada “llibertat de religió”. Si volem salvar Europa, no hauríem d’impulsar la islamització i acabar amb el feixisme verge de l’Islam radical i totalitari.

Si algú em pregunta si sóc xenòfob, que contesto: no, no m’oposen als immigrants sota la condició que es comporten, s’adapten i se sotmeten a la nostra moral i valors. Si algú em demana si sóc islamofòbic, contesto amb fermesa: “sí”, ja que em preocupa l’islam. La principal errada que podem fer a Europa és il·lustrar islam, per motius de correcció política, com a religió de pau i tolerància. L’islam és, en efecte, una religió de pau i tolerància, però, malauradament, només per als musulmans que estan disposats a sotmetre’s a la voluntat d’Al·là com s’anota a l’Alcorà.
L’islam és una religió d’odi, de violència i intolerància. La islamofòbia no és només un fenomen de por inigualable, sinó que és el deure de tots els que volen salvaguardar el futur d’Europa. Europa significa Roma, Grècia, Il·lustració i arrels cristianes. Europa és un continent de castells i catedrals, no de mesquites i minarets.
És per això que no puc deixar de destacar el següent:

• Volem ser el cap del nostre país!
• Volem retornar Europa als europeus!
• Volem posar primer la nostra pròpia gent!
• Desitgem primer treball i habitatge social per a la nostra pròpia gent!
Així és: Catalunya als catalans (Catalunya pels Catalans), Flandes als flamencs i Europa als europeus!

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.