Treballant pel califat.

Treballant pel califat.

En els darrers vint-i-cinc anys hem vist un seguit de regularitzacions massives, recordem que la primera va ser obra del govern del PP amb Aznar.

La mecànica funciona com una bomba d’aspersió. Quan la quantitat d’il·legals no expulsats és prou gran passen “netegen” l’estadística. Mesures com aquesta, no cal ser Einstein per adonar-se’n, generen noves allaus d’il·legals … fins a la següent.

A part de les massives tenim després les “quirúrgiques”, són del tipus, per exemple, com l’última de la Generalitat. Crear feines artificials pagades amb els diners dels nostres impostos. Així legalitzen il·legals. Evidentment, això retroalimenta l’arribada de més i més il·legals. Un manera d’obrar que semblarà increïble a una ment amb sentit comú, però …. d’això es tracta.

Les declaracions d’en cigronet són una cullerada més de les moltes que podem atribuir a la Generalitat. Qüestiona la laxa, i més laxament aplicada llei d’estrangeria, i fa caliu de cara a noves i previsibles regularitzacions massives.

Aquests processos de regularitzacions massives i “quirúrgiques” són un instrument més de “l’orquestra”. Sabeu quin és el títol de l’obra? SUBSTITUCIÓ POBLACIONAL PROGRAMADA.

O canvien “al director” o ens canviaran a nosaltres.

SOM Catalans.

https://politica.e-noticies.cat/aragones-proposa-regularitzar-tots-els-immigrant-sense-papers-143310.html?fbclid=IwAR1PO3Su8rrO5xeKJc3Jy3tM9QJtlB_5N5jTqcfuTa3oataezawCqH6i5NA

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari