Trobada entre la Lega Nord i SOM Catalans a Milà.

Trobada entre la Lega Nord i SOM Catalans a Milà.

Aquest 1 de desembre, els portaveus de SOM Catalans, Ester Gallego i Enric Ravello, van viatjar a la capital de la Llombardia, per reunir-se amb els més destacats dirigents de la Lega Nord.

La visita, va estar organitzada pel regidor de la Lega Nord, a Milà, Massimiliano Bastoni, amb qui es va mantenir un dinar de treball, en què es van concretar les futures col·laboracions entre les dues formacions.

La visita continua al Parlament llombard, on la Lega Nord és el partit majoritari, on van assistir a la conferència sobre l’Euroregió alpina, que organitzava el president de la Llombardia i ex ministre de l’Interior italià, Roberto Maroni (Lega Nord). A continuació va tenir lloc l’entrevista entre els nostres representants i el líder de la Lega Nord, Matteo Salvini, la intenció de vot augmenta cada dia, i  està cridat a convertir-se en una de les grans referències de la política europea.

La següent reunió es va mantenir en les oficines de la Lega Nord, amb el president i portaveu “leghista” al Parlament llombard, Massimiliano Romeo, en el despatx, Alfredo Lissoni, va entrevistar Ester Gallego i Enric Ravello, per TelePadania.

Amb aquesta visita, es reforcen la sòlida relació entre Enric Ravello i la Lega Nord, i es confirma l’assistència de membres de la Lega al proper I Congrés de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.