Tuf de “comuns” … també a Roses.

Tuf de “comuns” … també a Roses.

Els problemes amb la venda il·legal feta per il·legals no és cosa nova … Els desafiaments, l’enfrontament nu i cru, com s’apropien del terreny, la prepotència i la violència d’aquesta trepa i per l’altra banda, les “reculades vergonyoses de la policia” …. sí.

Tot plegat són les conseqüències d’un determinat “ambient” social de tuf “podemita-esquerra “progre”-laxa-laissez faire” que amb epicentre a Barcelona, com una taca d’oli, s’estén com una epidèmia arreu de Catalunya.

Les declaracions de l’alcaldessa de Roses són una prova més del que diem, una entre tantes. Ella diu: “L’Ajuntament considera que no és positiu que es produeixi una batalla en una zona tan turística, per la imatge i pel risc que genera” ….i poc li falta per treure copa i puro.

Clar i ras, posa a la mateixa altura als seus policies, que intenten, sense mitjans i amb por d’utilitzar la legítima violència (normal, una foto amb la porra enlairada els pot costar la crucifixió pública) fer complir la legalitat amb una colla de delinqüents.

Arribats a aquest punt quina penseu que serà l’actitud dels policies en el futur pròxim? .. Doncs sempre que puguin miraran, encara més, cap a una altra banda i aquí no passa res, i si hi ha trucades de queixes de venda, els diran que falten efectius, que és problema d’ordre públic i dels mossos i senzillament no hi aniran. Amb aquest panorama els venedors faran, encara més, el que voldran. Els policies s’evitaran problemes …. l’ajuntament callarà, interiorment “satisfet”, perquè ja no hi ha “baralles” (això si, crearan comissions per justificar-se mentre no fa res) …. i els comerciants?, els comerciants es queixaran molt però no faran res, com a Barcelona.

SOM mà dura contra la delinqüència perquè estimem la llibertat i sense seguretat aquesta desapareix.

SOM catalans.

http://www.diaridegirona.cat/…/manters-senfront…/862095.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.