UBER: Goldman & Sachs contra el sector del taxi català.

UBER: Goldman & Sachs contra el sector del taxi català.

El sector del taxi català travessa per moments complicats davant la indiferència i la inacció de la classe política catalana i, especialment, del govern municipal de Barcelona.

La massiva presència de taxistes immigrants, fa que cada vegada més els nostres taxistes vegin disminuir les seves possibilitats de treball, però hi ha un problema encara més gran davant el qual ningú vol prendre mesures, es diu  UBER.

UBER és un portal de google mitjançant el qual una persona pot contractar amb una altra, serveis de taxis de forma privada. Això, suposa una competència deslleial, perquè la persona contractada per fer de “taxista”, no ho és i per tant no ha passat el corresponent examen, ni cotitza a la Seguretat Social, ni ha pagat la cara llicència per a prestar aquests serveis, ni té assegurança de responsabilitat civil, el que compromet greument qualsevol ciutadà que es vegi embolicat en un accident amb un “taxi uber”. El silenci i la complicitat passiva de les autoritats, es deu sens dubte a que darrere del portal UBER hi ha capital risc de Goldman & Sachs, la banca internacional culpable -entre moltes altres coses- de provocar el col·lapse econòmic a Grècia.

Són diversos els taxistes que s’han dirigit a nosaltres informant-nos que s’han posat les corresponents denúncies, tenint com a única resposta el silenci administratiu.

Des d’aquí manifestem tot el nostre suport al sector del taxi català davant aquesta agressió orquestrada des dels especuladors de Goldman & Sachs, i Lloem l’Ajuntament de Barcelona a que prohibeixi ràpidament aquest servei tal com s’ha fet en ciutats com Brussel·les o Milà.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.