Un article de Peter O’Lochlainn, president de “Identity Ireland”, per a SOM catalans.

Un article de Peter O’Lochlainn, president de “Identity Ireland”, per a SOM catalans.

ARTICLE DE PETER O’LOCHLAINN, PRESIDENT DE AITHEANTAS ÉIRE /IDENTITY IRELAND

Durant les últimes dècades, una força insidiosa s’ha apoderat de la civilització occidental, debilitant el teixit de les nostres societats i soscavant tot el que és bo i noble en aquest món. Aquesta força és la globalització, una força destructiva nascuda de l’avarícia i estupidesa. És l’equivalent del comunisme al segle XXI, només que pitjor.

L’objectiu d’aquesta ideologia malvada no és més que la destrucció. Una bona pregunta és per què certs humans crearien una cosa tan destructiva. Podríem passar molt de temps analitzant les intencions de George Soros, Peter Sutherland, Angela Merkel i molts altres, però la resposta més bàsica és que hi ha una part de la naturalesa humana que és naturalment destructiva. La globalització és la representació ideològica d’aquesta part de la humanitat.

Els globalistes no coneixen límits. Interfereixen a tot arreu. Han destruït les bases de la indústria de les nacions a través del capitalisme voltor i mitjançant la reubicació de les indústries per fer ús de mà d’obra barata que deixa a milions de desocupats i indigents. Han inundat els nostres països amb islamistes i amb persones del tercer món per fer ús del treball esclau i tractar d’erradicar a través del multiculturalisme i la diversitat l’única força que pot oposar-se a ells, el nacionalisme europeu. Han creat organismes supranacionals com UE, FMI i l’ONU, per estripar la nostra sobirania i crear subjectes polítics sense els ciutadans. Enverinen als nostres joves a les escoles i col·legis amb escombraries cultural marxista dissenyada per crear titelles sense sentit en lloc de ciutadans forts.

Malgrat tot el que han fet i tot el mal que han causat, no només continuen amb els seus plans diabòlics, sinó que els acceleren per empènyer a les nostres societats a l’abisme. Fins i tot mentre es trenca l’estructura econòmica dels països europeus i augmenta la pressió sobre els nostres sistemes de benestar i les nostres economies es fan insuportables, continuen transportant a milions d’islamistes i africans subsaharians a Europa. Una bogeria absoluta!

Aquesta és la batalla del segle XXI. Nacionalistes contra globalistes. No esquerra contra dreta o demòcrates contra autòcrates, només nacionalistes contra globalistes. Així com la globalització és naturalment una força agressiva i destructiva, el nacionalisme és una força protectora i creativa: és exactament el contrari. Els nacionalistes no només volen protegir les seves nacions, sinó també crear nacions estables i productives que siguin capaços de fer avançar la humanitat com un tot. Això és el que les nacions d’Europa han fet durant centenars d’anys. Això és el que odien els globalistes.

La identitat és la cola bàsica que manté unides a les nacions. La cultura comuna, la llengua, la història, l’ètnia, els costums, etc. són el que fa possible que les societats funcionin. Totes les persones tenen dret a la seva pròpia pàtria, basada en una identitat comuna, independentment de si és més gran o petita  aquesta nació. L’Europa de l’èxit és una Europa de nacions lliures i sobiranes. Aquesta és l’Europa de la cooperació, l’Europa del futur.

Per aconseguir aquest futur, tots hem de fer la nostra part. Els diferents països es troben en diferents posicions. Per exemple, tant Catalunya com Irlanda són països naturalment patriòtics amb fortes arrels nacionalistes i identitats nacionals fortes. A Catalunya, el nacionalisme és vibrant, mentre que a Irlanda està inactiu. Probablement això es deu al fet que Irlanda va aconseguir la seva independència dècades enrere, mentre que Catalunya encara lluita per ella. Com a tal, el nacionalisme irlandès s’ha tornat poc estricte. Però està començant a despertar novament a mesura que la necessitat de defensar el nostre país es torna més òbvia cada dia que passa.

És una cosa terrible veure com canvia el teu país per anar a pitjor, animat pels mitjans de comunicació i els acadèmics i totalment recolzat pels principals partits polítics. Pot portar-te a creure que només un futur ombrívol ha de venir. Però hi ha senyals encoratjadores.

Cada vegada més persones comencen a veure a través de les mentides dels mitjans, els polítics i els globalistes i es desperten davant la perillosa situació en què ens trobem. Sens dubte podem evitar el destí de Suècia.

Com a organització, actuem per reconstruir un sentit de patriotisme al nostre país, un sentit de valor en la nostra pròpia història, cultura i identitat úniques. No és fàcil quan tot el sistema està en contra teva, però entenem que cada dia que passa el nostre oponent es debilita a mesura que s’exposen les seves mentides i la seva visió del món dement es malgasta davant els seus ulls. Encara tenen el poder de continuar enganyant, però això no durarà per sempre i som pacients.

I la seva cosmovisió certament s’està enfonsant. Amb base a l’avarícia, la degradació i l’estupidesa, és una cosmovisió i una ideologia que sempre  estarà condemnada al fracàs. Fins i tot avui l’aspecte econòmic de la globalització està fallant perquè tots ho vegin. El sistema econòmic global està estancat mentre el sistema financer està a punt de fer implosió. La cobdícia que ha impulsat la “financiarització” de les nostres economies s’acosta al final del seu cicle de vida. Els bancs a tot Europa estan en mode de crisi liderats per Deutsche Bank. Els rescats, la flexibilització quantitativa i les taxes d’interès negatives poden fer que la festa continuï per un temps més prolongat, però només poden posposar el dia de l’ajust de compte.

Una crisi econòmica certament no és una cosa benvinguda, però és una conseqüència inevitable de permetre que persones destructives s’apoderin de la seva societat. Al final, és la història i la natura una forma de dir-nos que estem en el camí equivocat. Depèn de nosaltres com a nacionalistes guiar la nostra gent pel camí correcte.

Nosaltres som els qualificats per fer això. Per què? Perquè teníem raó tot el temps. Teníem raó en protegir les nostres economies de les forces de la globalització. Teníem raó sobre no permetre que milions d’immigrants ingressin a les nostres nacions. Teníem raó quan vam dir que UE és una força per al mal i necessita ser enderrocat per donar pas a l’Europa cooperativa del futur. Teníem raó quan vam dir que el multiculturalisme diluiria la divisió i tensió ètnica i d’identitat. Certament teníem raó quan vam dir que l’Islam és una ideologia brutal que només desitja dominar-nos i causar-nos mal.

Tenir raó quan la majoria s’ha oposat constantment a tu i t’ha atacat durant anys, fins i tot dècades, és difícil, però a diferència de tots els altres polítics, els nacionalistes sempre defensen el que creuen sense importar que. És molt millor estar al costat correcte de la història que estar al costat correcte del poder.

Ens enfrontem a un moment difícil, però també és un moment d’oportunitat. A mesura que els somnis dels globalistes i de l’esquerra fracassin, tindrem l’oportunitat de tornar a posar a la nostra gent en el camí de la civilització europea de la qual ens hem desviat, però que ha existit durant milers d’anys.

Continuarem treballant i lluitant amb els germans i germanes europeus, sempre que sigui necessari per aconseguir aquest objectiu.

Per als nostres germans i germanes de Catalunya, esperem el dia en què Irlanda i Catalunya seguin a la taula d’una Europa cooperativa juntes com a nacions lliures, pròsperes, fortes i independents.

Go mbeirimid bua orainn Arís (Potser guanyem de nou)

 

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.