Un grup de multis intenta sabotejar un vol.

Un grup de multis intenta sabotejar un vol.

Un grup de multis posen en perill als passatgers i la tripulació d’un vol de la companyia Vueling per impedir la legal expulsió d’un senegalès.

Al final la història va acabar d’allò més bé. Avió enlairat, senegalès expulsat i els onze multis es van quedar a terra i se’ls va multar per alterar la seguretat. Per informació que hem rebut posteriorment, es veu que Vueling els ha prohibit de volar amb la seva flota. Ben fet!!

Algunes consideracions, 
Tractant-se d’un vol a Dakar, capital del Senegal, ben segur que alguns dels passatgers eren d’aquell país i no sembla que cap d’ells donés suport als bonistes.
Que feia un il·legal en vol comercial, en lloc d’anar en un qualsevol dels vols de deportació (per desgracia cada cop menys) que s’organitzen de temps en temps?

Els il·legals expulsats l’any 2016 no arriben als 4000, això enfront dels centenars de milers que entren cada any a l’estat espanyol. Són xifres més que ridícules, sobretot quan molts d’aquests expulsats retornen al cap de no més de dos mesos, el temps que els hi costa fer la ruta habitual d’entrada via Ceuta.

En resum i més enllà de l’anècdota de l’avió, les polítiques d’estrangeria són inútils per frenar l’arribada massiva d’immigrants que patim fa ja dues dècades, al contrari, semblen fetes per promocionar el tsunami.

Il·legal que entra s’ha d’expulsar de forma immediata i pastera que es localitza s’ha de reenviar al lloc de procedència. El missatge ha de ser clar per aquells que aspiren a venir a casa nostra, estalviarem morts a la mediterrània i acabarem amb les màfies i els seus còmplices, les ONG’s.

http://beteve.cat/grup-persones-atura-vol-aeroport-del-pra…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.