Un professor britànic amenaçat de mort.

Un professor britànic amenaçat de mort.

L’afer ha estat a una escola de Batley (Anglaterra), un mestre ha estat suspès per la direcció de l’escola per ensenyar unes caricatures de Mahoma en el decurs d’unes classes.

De fet potser mai sabrem si la direcció de l’escola l’ha apartat per covardia arran de les manifestacions, queixes i amenaces en les xarxes de la “comunitat musulmana” … o per la seva protecció.

Recordem que així va començar l’afer del professor Samuel Patty i va acabar degollat al carrer per un islamista que va tenir la col·laboració d’alguns dels mateixos alumnes.

La qüestió és que es troba sota protecció policial i amagat, senyal que les autoritats del Regne Unit li han vist les orelles al llop i han preferit prevenir …. que enterrar.

La història de professors apartats/suspesos per pressions dels musulmans no són noves, és com un degoteig que molts cops ni arriba a sortir en premsa, i sempre passen en indrets on la majoria relativa de musulmans és forta, és a dir als llocs a on ja es veuen prou forts per anar imposant … La seva.

Tornem a dir-ho perquè és la veritat que cal repetir sense defallir. No hi ha encaix possible de l’islam en una Europa de llibertat, són sistemes incompatibles que actualment, per “obra i gràcia” de l’obligada multiculturalitat sembla que conviuen, quan en realitat estan enfrontats, i els enfrontaments només acaben quan una de les parts s’imposa, així és i així ha estat sempre, per molt que els bonistes pretenguin viure en un món … “d’amics i llaminadures”.

SOM Catalans.

https://www.europapress.es/…/noticia-decenas-personas…

No hi ha comentaris

Publica un comentari