Una certa normalitat ……

Una certa normalitat ……

Quan arriba el moment de subministrar dades i estadística, pràcticament tots els departaments governamentals manipulen o menteixen i això val tant per al govern central com per l’autonòmic.

Malgrat tot s’ha de reconèixer que en el cas que comentem avui, el “ministerio del interior” ha estat com a mínim menys mentider (diem menys perquè les dades tampoc són LES DE VERITAT”, però aquest ja és un altre tema) que el patètic cap “posat a dit” dels mossos al programa “els matins de TV3”.

Val la pena escoltar aquest senyor quan afirma, amb la seva veu encisadora i sense cap mena de vergonya, que “quan tu mires les dades estem en una certa normalitat”.

L’endemà es publicaven les dades del “ministerio” que acrediten un augment de mitjana del 15% dels delictes a Catalunya amb pujades d’escàndol en robatoris i agressions sexuals (l’especialitat d’aquells col·lectius, els famosos “joves”, que tots coneixem).

Hem de concloure que Sallent era conscient de la situació, perquè els mossos bé que en fan d’estadístiques, però la correcció política, que cada dia és més sinònim de mentida marrana, és la que “va parlar”.

Tenim caps de policia l’únic mèrit dels quals, segons sembla, és que són afiliats al partit de referència i diuen “si senyor” a tot. Naturalment, això ho paga la ciutadania, víctima d’un model policial tant polititzat com inoperant.

En resum, la INseguretat ciutadana, progressa adequadament i mentre no tinguem el revulsiu polític-social que cal, seguirà pel mateix camí. Com un canvi no és previsible a curt-mitjà termini, la cosa seguirà i seguirà.

Aquí teniu un fragment de l’entrevista .. Espectacle vergonyós.

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari