Una entrevista a E. Ravello, …. no queda res més per desbrossar.

Una entrevista a E. Ravello, …. no queda res més per desbrossar.

 

Clarificadora i completa entrevista al secretari de relacions internacionals de SOM Catalans, Enric Ravello, .. Que no deixa res per desbrossar.

Del minut 4:10 al 6:30 podeu escoltar.
–“Nosaltres (….SOM catalans) no som bàsicament independentistes, nosaltres som bàsicament nacionalistes ….. per a nosaltres el principi absolut és la conservació de la nació catalana ..i és d’aquí d’on deriven posicions concretes de com organitzar-ho .. La independència és la conseqüència de la nostra posició nacionalista … La independència no és una finalitat en si mateixa sinó una eina per a la conservació de la identitat catalana, subjecte polític i històric en el devenir històric. La independència, com qualsevol eina es pot fer servir bé o malament, si la independència, la creació d’un estat propi, serveix per mantenir, defensar i arrelar la identitat catalana, avui amenaçada per molts factors com per exemple la immigració global, resultarà que la independència, serà el millor dels instruments possibles, contràriament, la independència, com molts “l’estan venent”, per crear una república multicultural “oberta a tothom”, plena de mesquites i d’immigrants, multiètnica, multiracial, multicultural i multicatastròfica, és la pitjor de les eines possibles.
La independència que ens presenten el senyor Rufian, el senyor Junqueras o Junts x Catalunya i la CUP seria la creació d’un estat multicultural que acabaria per sempre amb la identitat catalana, és a dir, aquesta independència és un perill.”

Escolteu-la, val la pena, un bany de realitat i de sentit comú … Atreviu-vos.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.