Una mica d’història penitenciària.

Una mica d’història penitenciària.

Fins a l’any 2010 la població penitenciària a casa nostra augmentava i augmentava, d’alguna manera anava en proporció amb el creixement delinqüencial, sempre negat pels nostres “estimats i reconeguts” governants, però que la tossuda realitat s’encarrega de desmentir dia a dia, any rere any.

El pic de població reclusa va arribar justament el 2010, amb gairebé uns 10.700 (en aquell moment la proporció d’immigrants sobre el total voltava sempre el 35%).
Va ser a finals d’aquell any quan es va promulgar la “Ley Orgánica 5/2010, de 22 de junio”, que era una reforma del Codi Penal vigent i que va comportar una pila de rebaixes de condemnes i delinqüents al carrer (amb una incidència especial pel que fa als condemnats per delictes de drogues). Això sí, el “gobierno” la va vendre al públic com un enduriment de penes.

https://www.elmundo.es/elmundo/2010/12/22/espana/1293021264.html

D’aleshores ençà (vegeu gràfic) la població penitenciària no ha deixat de disminuir… mentre la delinqüència, malgrat els malabars, la manipulació de les dades i els canvis continus en la “forma de mesurar-la” ….. puja, puja i puja (Actualment la proporció d’immigrants, obviant el tema de “les nacionalitzacions”, està al 50%)

Ara, per acabar arriba de rematar la feina i … de pas a la gent honrada, “Esquerra Reislamitzadora de Catalunya” ens presenta propostes farcides de bonisme naïf que són dignes del país de Noddy.

https://www.esquerra.cat/ca/mesures-per-reduir-internament-penitenciari-esquerra

Per no repetir-nos, aquí teniu les nostres propostes pel que fa la seguretat ciutadana.

https://somcat.cat/seguretat-ciutadana/

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Publica un comentari