Una veu catalana a les manifestacions contra la immigració massiva convocades a tot Europa.

Una veu catalana a les manifestacions contra la immigració massiva convocades a tot Europa.

SOM Catalans va ser present a la concentració de Montpeller organitzada per la LIGUE DU MIDI, que va reunir més de 400 persones contra la islamització del nostre continent i en defensa de la civilització europea. La manifestació de Montpeller va ser una més de les que es van desenvolupar en catorze països d’Europa durant el passat dia 6 de febrer.

En la mateixa van prendre la paraula diversos oradors:  Richard i Oliver Roudier, responsables de la Ligue du Midi, Philippe Gibelin président de Nationalité-Citoyenneté-Identité, Daniel Pollett, responsable Gard-Hérault de Résistance Républicainne,  Jean Théron, responsable de Résistance Républicaine-Provence Alain De Peretti, président de Vigilance Halal, Pierre Vial, president de Terre et Peuple que va afirmar:  “aquesta es la primera vegada en la història, els pobles d’Europa no persisteixen en el seu territori, espiritual, ètnica i políticament. Entrem en el sistema del nihilisme i el caos. Només la fermesa d’esperit i resolució de cor ens salvarà”, i Ester Gallego, sent el de la nostra presidenta un dels discursos més aplaudits.

SOM Catalans s’involucra en la lluita europea per la defensa de la nostra civilització contra la globalització mundialista i totes les seves conseqüències.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.