Violència a Barcelona: la complicitat de CUP, el silenci d´ERC i la covardia de CiU propicien una situació vergonyosa

Violència a Barcelona: la complicitat de CUP, el silenci d´ERC i la covardia de CiU propicien una situació vergonyosa

 

Cotxes cremats, contenidors cremant-se, mobiliari urbà arrasat, veïns veient com es destrossa el seu barri… Són les escenes d’aquestes últimes quatre nits a Barcelona.

Una ultraesquerra violenta, dirigida per provocadors professionals estrangers i fortament nodrida per immigrants, han convertit  Barcelona en la capital del caos i han projectat la pitjor imatge possible de Catalunya en el moment més inoportú.

La complicitat manifesta de CUP, el silenci solapat d’ERC i la penosa covardia de CiU han propiciat aquesta nefasta situació, tant per a l’ordre públic, com per a la nostra imatge com a país.

La violència i el xantatge dels violents és intolerable en la nostra societat , és inadmissible que es cedeixi als esvalotadors mentre les famílies catalanes treballadores són contínuament desallotjades dels seus habitatges, sense que ningú faci res per ells .

Davant d’això, des de SOM exigim una actuació immediata dels mossos d’esquadra, als quals cal dotar amb el material necessari, per acabar amb la violència de la ultraesquerra i per evitar l’arribada a Catalunya del CNP espanyol.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.