Volem convertir-nos en el barri parisenc de la Chapelle-Pajol?

Volem convertir-nos en el barri parisenc de la Chapelle-Pajol?

París: les dones són caçades pels carrers del barri de Chapelle-Pajol.

–“Les dones d’aquest districte est parisenc es queixen de no poder-se moure sense deixar de sentir comentaris i insults dels homes”.
–“Són uns centenars de metres quadrats d’asfalt abandonats només als homes i que les dones no tenen drets. Cafeteries, bars i restaurants que estan prohibides. També voreres, estació de metro i places. Després d’un any, el districte Chapelle-Pajol (xe XVIII) ha canviat totalment la fesomia: desenes de grups d’homes solters, venedors, traficants de drogues, immigrants i contrabandistes, han pres els carrers i assetgen a les dones”.
La notícia continua explicant el que tothom ja es pot imaginar….. Les dones denuncien la situació, esmenta com les nenes ha de ser acompanyades sempre, alguns detalls d’agressions, que s’ha convertit en una situació insuportable.
Al final, últim paràgraf, les mides patètiques, .. Que no serviran per res: –“Com lluitar contra el fenomen? Les dones de la Chapelle saben que denunciar-ho tindria poc efecte. Així que, de comú acord, i seguint el consell de Nadine Mezence, Assistent del gènere de l’alcalde (del partit socialista) del barri, van decidir organitzar aviat una caminada exploratòria. Juntes recorreran tots els llocs del districte en el qual no són desitjables. Després es donarà compte als poders públics de les seves observacions … Amb l’esperança de ser escoltades. Al consell de districte del barri, han assegurat que s’ho miraran i s’examinaran els que es digui amb gran atenció”.

Bé, només cal veure la foto que acompanya la notícia, “l’assumpte” a la fi és el de sempre.
Els experiments multiculturals són bombes de rellotgeria i …exploten.

La solució és obvia, però insistirem a repetir-la: aturar la invasió, revertir fluxos, expulsió d’il·legals, delinqüents condemnats i aturats de llarga duració (per impossibilitat de renovar residència) i especialment acabar amb el reagrupament familiar. O això o Catalunya i tota Europa occidental es convertiran en una extensió del barri de la Chapelle-Pajol.

SOM catalans.

http://www.leparisien.fr/…/harcelement-les-femmes-chassees-…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.