Volem ser Europa o Àfrica …..

Volem ser Europa o Àfrica …..

Quan la prohibició del sacrifici Halal i Kosher va guanyant terreny a Europa, l’últim lloc a on s’ha prohibit ha estat a Valònia, resulta que a Catalunya ens estem convertint en l’exemple del que no s’ha de fer, augmentant, en lloc de prohibir-la, encara més la matança mitjançant aquests ritus fastigós i fins i tot exportant-ne a altres estats.
Per agreujar aquesta situació no existeix cap regulació que obligui al fet que la carn provinent d’aquests ritus estigui etiquetada perquè el consumidor de casa ho sàpiga.

Des de SOM catalans exigim la derogació de l’article 6 de la llei 32/2007 que legitima aquesta salvatjada.
Tanmateix existeixen camins alternatius en cas que l’estat no vulgui anul·lar aquest article. Les competències en ramaderia i pesca són exclusives de la Generalitat, conseqüentment, com ja s’ha fet amb “els toros”, es podria prohibir a casa nostra sense “permís de l’estat espanyol”.

Catalunya sempre se n’ha enorgullit de la seva legislació pionera (que no sempre es fa complir) a l’estat en afers de protecció dels animals, hem de fer que aquest orgull no sigui va i buit, a més de fals.

Halal, Kosher, .. Sense lloc a Europa.

SOM catalans.

http://www.elperiodico.cat/…/gairebe-meitat-vedella-xai-cat…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.