Volia matar un català …..

Volia matar un català …..

“Volia matar un català i veí de Figueres, i el vaig triar a l’atzar”, les paraules de l’assassí ja ho deixen tot ben clar.
(Us imagineu una frase en sentit contrari?, els mitjans i el bonisme ens triturarien setmanes i setmanes)

Un cop més es posa en solfa tot el fals entramat de “la integració”. Mohamed Regrag, per desgràcia, porta a casa nostra anys i anys però ell ho té clar, no és català.
No sabem com va entrar, segurament com la immensa majora ho va fer il·legalment i també com gairebé a tots se li va donar residència o vivia aquí a base de delictes i judicis pendents.
El 2006 ja va matar, la condemna va ser l’ingrés en un psiquiàtric d’on ja el va deixar anar, d’expulsar-lo res, i ara hi ha tornat.

Escoltem els seus motius per justificar el nou assassinat: –la seva criminal acció responia a un acte de “justícia” en revenja perquè els serveis socials ja no li donaven més ajudes, un cop esgotada la prestació de reinserció que li va correspondre en complir la pena de 14 anys d’internament psiquiàtric que se li va imposar.

I ara que!!!, nova condemna d’uns anys i després al carrer sense expulsar-lo?, això és intolerable, no té nom.

Nosaltres si diem el que tothom pensa però sembla que costa de dir en veu alta. IMMIGRANT CONDEMNAT, IMMIGRANT EXPULSAT,… La resta es paga amb sang i potser demà serà la teva.

SOM Catalans.

http://www.elpuntavui.cat/…/1596660-volia-matar-un-catala-i…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.