Xifres canten.

Xifres canten.

Europa occidental n’és plena, la península Ibèrica també, però a casa nostra ens emportem la palma.

Per què?, la imatge és il·lustrativa, ja que si bé només ens ensenya les “paguetes” als MENAS, és indiciària de com funciona el tema a casa nostra.

Clarificant, l’autèntica bomba aspiradora d’immigrants surt de les condicions socials i econòmiques que la Generalitat els ofereix. Unes condicions que, diguin el que diguin, són més que majoritàriament de collita pròpia. Siguin majors d’edat (legals o il·legals) o menors administratius (una pila dels suposats menors són en realitat majors d’edat) els avantatges per ells són generalment els millors de tot l’estat i això evidentment es nota, a la fi són immigrants, no pas idiotes.

Quin MENA es quedaria a Múrcia quan pot anar a València o Catalunya?

Als avantatges que regala la “Gene”, hem de ser realistes, cal sumar alguns factors més; que la gent acostuma a anar a ja n’hi ha “dels seus” (guetos), que en zones industrials sempre és més fàcil trobar feina, que Catalunya té frontera amb França … i que ens “distingim” clarament per ser els més “acollidors” (recordem on es va fer la manifestació més grossa de totes amb el “volem acollir” i que la mateixa Generalitat s’encarrega de vendre aquest relat) de la península, entre d’altres.

Per altra banda, no hem d’oblidar que sí, és veritat, a Madrid se li veu el llautó. És perceptible una deriva assonant en la “distribució de l’enriquiment multicultural”, però no val a enganyar-se, aquest no és el motiu principal pel qual n’estem més infestats, amb diferència, en comparació a altres llocs de la península.
En tot cas sempre en aquesta tema sempre queda un dubte … Què va ser primer: l’ou o la gallina?

Conclusió, els CULPABLES principals de la situació que tenim a casa nostra … Estan ben a prop i parlen català.

No hi ha comentaris

Publica un comentari