Zero en diplomàcia.

Zero en diplomàcia.

La classe política que ens governa és deplorable, el seu desconeixement de la diplomàcia i de com funciona la política internacional és total i sens dubte repercuteix i repercutirà en els anhels i aspiracions del poble català.

Una consellera de presidència, una ministra a la fi, no pot fer aquestes declaracions sobre un candidat, que a més a més ha guanyat les eleccions democràticament.

Encara que no ens agradi els EUA tenen ara com ara influència sobre els esdeveniments a Europa i enfrontar-s’hi gratuïtament, sota els paràmetres d’uns clixés esquerranosos infantils ens perjudica molt.

Una reflexió: són conscients aquesta trepa que els suports més clars a la independència de Catalunya ens han arribat fins ara i de forma aclaparadora, precisament de governs i partits que sens dubte podem incloure dintre els qualificatius de “dreta” o “identitaris”?
El govern de Lituània i de Dinamarca, el Vlaams Belang de Flandes, la Lega Nord d’Itàlia i alguns congressistes dels EUA lligats al Tea Party, entre d’altres.

http://politica.e-noticies.cat/munte-li-va-dir-masclista-racista-i-homofob-al-nou-president-dels-eua-106242.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.