Zoos? Tancat i barrat.

Zoos? Tancat i barrat.

L’existència dels zoos podria potser entendres fa anys. Avui, aquest espectacle cruel ja no té excusa, sobretot quan els plans de reintroducció a la natura de cries nascudes en captivitat s’ha demostrat, bàsicament, un fracàs.
L’argumentació de la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals que acusa el zoo de voler fer “rentar-se la cara davant de les queixes”, és absolutament correcte. Per altra banda la proposta de l’associació per reconvertir el zoo en una “institució de divulgació científica, d’educació ambiental, i de conservació i reintroducció d’espècies amenaçades” i sense animals en captivitat ens sembla digne d’un suport total.

Per a SOM catalans el tema ecològic-animal no és un afegit de tercera com als partits polítics, de fet alguns ni tan sols ho reflecteixen als seus punts de programa.

Nosaltres, SOM molt més que un partit polític, treballem no solament per una ideologia i un canvi social, treballem i lluitem per un canvi de mentalitat general que podem resumir en la substitució de l’actual mentalitat mercantilista per una mentalitat de comunitat popular i nacional.
Un parcel·la d’aquesta lluita global està enfocada al món animal i vegetal que també formen part de Catalunya.

SOM catalans, per un nacionalisme integral.

https://cat.elpais.com/…/…/actualidad/1498589315_422569.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.